Click to see how many people are online

 

EngelsMANGO-DESSERT 2

tekstbestand

Mango-dessert. Een veganistisch gerecht uit India bereid door de Happy Chief Cook.

Een heerlijk zoet veganistisch nagerecht dat eenvoudig te maken is.
De saffraandraadjes heb ik bij een Turkse slager gehaald, die verkoopt het in kleine potjes.
1 potje saffraan bevat 5 eenheden.

Aantal personen: 4.
Bereidingstijd: 60 minuten.

Ingrediënten:

1 kilo rijpe mango,
0,25 liter poedersuiker,
0,2 liter koude romige kokosmelk (conimex),
4 eenheden saffraandraadjes.

Benodigdheden:

snijplank,
(koks)mes,
keukenmachine.

Bereiding:

Schil de mango en verwijder de pit.
Snijd de mango in kleine blokjes, doe ze in een blender en pureer het.

Voeg de poedersuiker, koude romige kokosmelk en de saffraan toe en pureer het totdat het mengsel glad is.

Giet het in de schaaltjes en zet het in de koeling.

Serveer het koud.

Eet smakelijk!

Bereid door de Happy Chief Cook, geplaatst op 14 Juli 2010.